www.boligventilasjon.no Logo
www.boligventilasjon.no Logo

Om oss

Om oss
Aarseth Boligventilasjon er et ventilasjonsfirma som ble startet i 1995 og ble omdannet til AS i 2006. Vi har mange års erfaring med montasje og service av boligventilasjon og sentralstøvsuger. Det innebærer at vi har vært med på det meste av utfordringer, og har erfaring med å finne gode løsninger. Vi har tett samarbeid med de største leverandørene og mange entreprenører.

Firmaet har i dag 9 ansatte som i hovedsak arbeider med montasjeservice og salg. Innenfor montasje er det alt fra nymontasje, renovering av gammel ventilasjon og til utskifting av gamle aggregat. Innenfor service utfører vi service/garantiservice av nye og gamle aggregat og anlegg. Vi betjener i hovedsak området Oslo og Akershus. Vi har utsalgssted i våre lokaler.

Vi holder til på Frogner i Sørum kommune, der vi har vårt lager, utsalg og utstillingslokale. Det går fint å kontakte oss per telefon eller mail for å gjøre bestillinger, som vi siden sender til deg per post eller som du kan komme å hente her.Velkommen til å kontakte oss!


Adresse: Aarseth Boligventilasjon AS, Trondheimsvegen 231, 2016 Frogner. 
Telefon: 63826001


Åpningstider: Man-fre 7:30-15:30
Adresse: Aarseth Boligventilasjon AS, Trondheimsvegen 231, 2016 Frogner. Telefon: 63 82 60 01
Alt innhold på denne websiden er rettighet til Aarseth Boligventilasjon